COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filat, zărit la un eveniment politic. Își pregătește armele?

Filat, zărit la un eveniment politic. Își pregătește armele?

Ex-premierul Vlad Filat a fost invitatul de onoare la ședința Organizației Teritoriale Căușeni a PLDM, în cadrul căreia au fost făcute totalurile activității din anul 2019.

Primul președinte și unul dintre fondatorii PLDM a fost primit „cu multă căldură” de colegii săi, iar Filat le-a urat celor prezenți un An Nou fericit și succes în activitatea de aleși locali, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

În cadrul evenimentului a fost creată organizația raională a Asociației Aleșilor Locali ai PLDM, din care fac parte 7 primari, 63 de consilieri locali și 6 consilieri raionali.


La viitoarea Conferință Națională a Asociației, raionul Căușeni va fi reprezentat de 25 de aleși locali liberal-democrați, cităm din aceeași sursă.

De menționat că Vlad Filat, eliberat din detenție pe 3 decembrie curent, după ce și-a ispășit 2/3 din pedeapsă, a participat pe 8 decembrie și la ședința Consiliului Politic Național (CPN) al PLDM. Acesta a declarat atunci că va avea activitatea politică suspendată pînă cînd nu-și va demonstra nevinovăția.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load