Fiica lui Guma, numită consilier în cabinetul lui Leancă (FOTO)

Fiica lui Guma, numită consilier în cabinetul lui Leancă (FOTO)

Valeria Guma, fiica fostului deputat PD, Valeriu Guma, a fost numită acum o săptămînă în funcţia de consilier în cabinetul viceprim-ministrului.


Nimic deosebit, dacă nu ar fi un mic detaliu. De mai bine de 3 ani, Valeria Guma este nimeni alta, decît iubita lui Marius Leancă, fiul vicepremierului pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă.


Potrivit unei dispoziții de Guvern din 29 ianuarie curent, Valeria Guma a fost numită consilieră în cabinetul viceprim-ministrului, însă fără a specifica a cărui vicepremier.De asemenea, informația a apărut și în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, publicat la 2 februarie curent.


Solicitat de UNIMEDIA, serviciul de presă al Guvernului ne-a confirmat informația că Valeria Guma a fost numită în funcţia de consilier în cabinetul lui Iurie Leancă.

Valeria a publicat în această dimineață, pe o rețea de socializare, o fotografie de la Guvern, de unde se vede Piața Marii Adunări Naționale. 


 


Menționăm că în octombrie 2014, presa a scris că Valeria Guma și Marius Leancă formează un cuplu. Se pare că relația acestora durează de mai bine de trei ani, drept dovadă sînt și fotografiile publicate de proaspăta consilieră pe rețelele de socializare.


Valeria Guma și-a făcut studiile la Londra în Marea Britanie, iar anterior a activat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load