COVID-19 în MOLDOVA

Femeie de afaceri: Am înțeles în această perioadă că hapsînia e la modă

Femeie de afaceri: Am înțeles în această perioadă că hapsînia e la modă

Designerul vestimentar Diana Voevuțki a împărtășit pe o rețea de socializare experiența cu gust amar trăită în perioada stării de urgență, cînd a fost nevoită să achite costuri mari pentru chiria showroomului în care își vinde creațiile.

Femeia de afaceri spune că deși s-a înțeles în privința unei reduceri cu proprietarul spațiului comercial, acesta așa și nu s-a ținut de cuvînt.

„Proprietarul și-a uitat promisiunile și s-a facut că plouă. Că doar(citez): “Diana, datoriile nu pot fi uitate de parcă nu au fost!”. Am înțeles în această perioadă că hapsînia e la modă în Moldova. Că poți să mergi pe capete ca să obții niște bani. Că, știind că ai în față o femeie de afaceri, mamă singură a doi copii, nesponsorizată de nimeni (apropo, nu mă victimizez), închizi ochii la toate, că ție îți trebuie banii. Chiar dacă această femeie va pierde, grație setei tale de bani, micuța afacere în care a investit o viață întreagă suflet și timp, contează să îți primești banii tăi. (Și nu am achitat doar acele două luni, anunțate oficial nelucrătoare)”, a relatat Diana Voevuțki.


“Pentru că da, (citez, fraza care mi-a adus un nod în gît): “Activitatea companiei Dumneavoastră (atelier de croitorie) nu a fost expres sistată sau restricționată prin hotărârile Comisiei pentru situații excepționale în perioada 17 martie – 15 mai 2020. Spre deosebire de chiriașii din centrele comerciale (activitate sistată), Dumneavoastră ați avut mereu acces la încăperi”. Poftim?.. Lumea se ruga să nu moară, la nivel mondial ni se striga să nu părăsim casele, și mie mi se spune că am avut acces la încăpere?.. Ca să ce?.. Să vînd cui? Să aduc lucrătorii care au copii acasă și să îi expun riscului?..”, a continuat Diana Voevuțki.

Ea spune că a fost nevoită să schimbe locația showroomului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load