Facebook va șterge postările despre auto-mutilare și sinucidere

Facebook va șterge postările despre auto-mutilare și sinucidere

Rețeaua socială Facebook a implementat trei pași suplimentari pentru moderarea conținutului cu privire la sinucidere și auto-mutilare.


Acum compania a angajat experți în domeniul sănătății și a început monitorizarea postărilor pentru a afla cum acestea afectează ceilalți utilizatori, dar și va oferi adrese și numere de telefon serviciilor care pot ajuta autorii postărilor.


Compania a menționat că, pe de o parte, ea ar trebui să ofere utilizatorilor posibilitatea de a discuta deschis despre problemele lor online. Dar, pe de altă parte, compania se teme că ideile de sinucidere ar putea fi „contagioase”. Mai ales rețeaua socială este îngrijorată de răspîndirea imaginilor cu răni pe care utilizatorii înșiși și le-au făcut.


În acest caz, imaginile vor fi șterse chiar dacă utilizatorii, prin intermediul acestor publicații, caută sprijin sau se exprimă astfel.


Cu toate acestea, chiar dacă vor șterge conținutul, rețeaua socială va contacta autorul imaginilor și îi va transmite contactele instituțiilor care îl pot ajuta, în funcție de regiune.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load