COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Explozie într-un garaj de la Buiucani: O persoană, prinsă în dărîmături

Explozie într-un garaj de la Buiucani: O persoană, prinsă în dărîmături

În dimineața zilei de 14 iunie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați să intervină la o operațiune de salvare.

Potrivit IGSU, o explozie a avut loc într-un garaj de pe strada L. Deleanu 34, din municipiul Chișinău. Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 11:25.

Ajunși la fața locului în cel mai scurt timp, angajații IGSU au stabilit că construcția unui garaj a fost demolată, iar alte trei garaje au fost afectate. În urma cercetărilor prealabile, se presupune că explozia s-ar fi produs în subsolul garajului distrus. Mai mult, salvatorii au fost alertați pentru a salva o persoană prinsă înre dărămături și beton.

Pentru efectuarea lucrărilor de căutare -salvare și deblocare au intervenit 4 echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Salvatori și Pompieri Buiucani, inclusiv două autospeciale din cadrul Detașamentului Regional Căutare -Salvare nr.1 din Chișinău. Pe parcusul operațiunii salvatorii au menținut contactul permanent cu victima fiind monitorizată strea acestuia.


Interventia a fost una dificilă contra cronometru întrucît bărbatul în vîrstă de 66 de ani a suferit diferite traumatisme fiind blocat de materialele constructive. Operațiunea a fost efectuata prin implicarea tehnicii specializate și a utilajului pentru deblocare și descarcerare. La fața locului a fost îndreptat un echipaj medical, care a preluat bărbatul salvat. Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite ulterior.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load