COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Este viu?.. Scrisori de pe front” ale militarului Veaceslav Bocikin

”Este viu?.. Scrisori de pe front” ale militarului Veaceslav Bocikin

În cadrul proiectului "Este viu?.. Scrisori de pe front", actorul Teatrului Dramatic de stat pentru tineret "De pe strada Trandafirilor". Iu. Harmelin, Iacov Gribinenko, citește scrisoarea tovarășului din prima linie, soldatului Bocikin Veaceslav Andreevici, scrisă de acesta pentru cei dragi pe 6 aprilie 1942.

Proiectul "Este viu?.. Scrisori de pe front" este dedicat aniversării a 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei, iar autoarea sa este prezentatoarea de radio și televiziune, Tais Razumovskaia.


Proiectul ”Este viu?..Scrisori de pe front" a fost creat pentru a spune "mulțumesc" celor care nu vor mai auzi, pentru a onora memoria soldaților din acei ani îndepărtați de război, a ne închina lor pentru fapta și pentru pacea pe care au apărat-o pentru noi cu un preț scump, pentru a ne închina tuturor ostașilor căzuți în luptă și a-i felicita pe toți cei vii cu Ziua Marii Victorii!

Scrisorile de pe front găsite în arhive, datorită cărora s-a păstrat legătura cu familia și cei apropiați și speranța secretă de a reveni acasă victorioși, sînt citite de elevi și pensionari, personalități publice și pur și simplu rude.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load