Educație cu ”bîta”! O profesoară filmată cum înjură elevii (VIDEO)

Educație cu ”bîta”! O profesoară filmată cum înjură elevii (VIDEO)

Incident grav la o școală privată din capitală. O profesoară a fost înregistrată în timp ce striga la copii, îi abuza fizic și îi înjura. Despre aceasta s-a aflat după ce un părinte a decis să-și trimită copilul la școală cu un dispozitiv de înregistrat audio. Iar astăzi a publicat fișierele audio pe o rețea socială.


„Îți trăsnesc un capsator de aista, rămîi acolo, dacă nu înțelegi din cuvînt o să trec la bătaie”, „Darian să-ți dau cu bastonul în cap?” sau „Mama mi-a zis ca dacă nu înțelegi din cuvînt îmi permite să-ți dau pantalonii jos și să pun mîna pe o curelușă sau pe o vărguță”. Aceasta fiind o parte din conversația unui profesor cu copii de clasa 1.


Această înregistrare a fost făcută publică pe rețelele de socializare de tatăl unui băiețel care, din septembrie, este elev la o școală din capitală. Bărbatul scrie că a decis să-i dea copilului un „smartwach”, după ce a văzut schimbări în comportamentului acestuia.


„Copilul meu cel mai mare deja de o lună merge la școală. În această lună a dispărut entuziasmul din primele zile ale lui Andrei și au apărut schimbări în comportament. Andrei ne-a povestit cîteva situații din clasă care ne-a pus în gardă. Discutînd cu alți părinți ai copiilor din clasa lui Andrei am ajuns la concluzia că și ceilalți părinți au observat aceleași schimbări la copii lor”, a scris Ion Andronache pe pagina sa de Facebook.


Bănuielile s-au confirmat după ce au ascultat înregistrările audio. În acestea, se aude cum elevii sînt abuzați fizic și verbal.


Îngrozit de cele auzite, bărbatul a decis să facă publice fișierele audio ca acest caz să ajungă la cît mai multă lume. Acesta face apel și către ministra Educației,  Liliana Nicolaescu-Onofrei.


Vom reveni mîine cu o reacție la acest subiect.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load