COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Echipamente medicale în valoare de 1,3 milioane lei pentru R.Moldova

Echipamente medicale în valoare de 1,3 milioane lei pentru R.Moldova

Asociația pentru Cooperare Economică și Tehnică China-Europa donează echipamente medicale în valoare de 1,3 milioane lei pentru Republica Moldova.

PAN Feng, Președintele Asociației pentru Cooperare Economică și Tehnică China-Europa a menționat în discursul său că suportul acordat este confirmarea relației de prietenie care există între Republica Moldova și Republica Populară Chineză, care au dat dovadă ambele de ajutor reciproc în situația de criză în lupta sa cu pandemia globală actuală.

Ambasadorul Republicii Moldova în China, Denis JELIMALAI, a exprimat sincere mulțumiri părții chineze pentru gestul generos și plin de compasiune pentru cei care se află în Republica Moldova pe prima linie în lupta cu virusul.


Pe parcursul anului 2019, Asociația pentru Cooperare Economică și Tehnică China-Europa a organizat în comun cu Ambasada Republicii Moldova în China două misiuni de afaceri în țara noastră, la care au participat peste 15 companii chineze, interesate în potențialul investițional și oferta de export a țării noastre.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load