Echipa Noi.md anunţă un post vacant de jurnalist

Echipa Noi.md anunţă un post vacant de jurnalist

Echipa Noi.md continuă să crească. Aceasta deschide noi oportunități de încadrare a unor noi angajaţi talentați, creativi și responsabili, adevărați profesioniști în specialitatea lor de jurnalişti.


Portalul informațional Noi.md se străduie să asigure cititorilor site-ului nostru o mare varietate de materiale și știri interesante, realizate de echipa corespondenților, editorilor și producătorilor noștri", se menţionează în comunicatul publicat pe site-ul portalului informaţional.


Prin urmare, portalul informaţional Noi.md se declară în căutarea unui jurnalist-comentator cu studii superioare de profil, experiență de muncă într-o funcţie similară, care să înțeleagă bine specificul scrierii materialelor analitice cu tematică financiară, economică și politică.


Potrivit comunicatului, candidatul trebuie să dispună de o varietate de abilități de activitate în reţelele de socializare, totodată el trebuie să înțeleagă specificul activității unui manager de content pentru a căuta și selecta într-un mod competent știri pentru publicarea ulterioară a acestora pe portalul Noi.md.


Plus la aceasta, candidatul trebuie să posede limba de stat şi cea rusă.


Printre avantajele activităţii în cadrul echipei Noi.md: angajare în conformitate cu normele legale; plata garantată a unei remuneraţii motivante, precum şi activitatea într-o echipă tînără şi prietenoasă, cu posibilitatea de avansare în carieră.


Portalul informațional Noi.md așteaptă CV-urile candidaților (de preferat însoţite de o fotografie) la e-mailul hr@mld-media.md


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load