COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

E bine că strămoșii moldovenilor nu au avut sclavi negri (VIDEO)

E bine că strămoșii moldovenilor nu au avut sclavi negri (VIDEO)

În lume există o adevărată pandemie de paranoia, atunci cînd albii din America își cer iertare de la frații și surorile negre pentru anii de rasism, se așează fără ezitare, în fața lor în genunchi, pentru a-și cere scuze pentru faptul că sînt albi și au propriile lor privilegii, și, în general, situația din SUA și din lume ajunge la un absurd absolut, iar catalizatoarea întregii acestei nebunii a devenit uciderea banditului George Floyd.

Această opinie a fost exprimată în cadrul emisiuii sale de vestitul regizor rus Nikita Mihalkov, transmite Noi.md.

El a reamintit că George Floyd este un criminal, un infractor și un bandit care a fost ucis de un polițist. În ciuda faptului că numai în 2018, dintre cei 992 de polițiști uciși 229 erau oameni negri și atunci nimic de genul acesta nu a apărut, nu au existat proteste.


"Avem aici o pandemie absolut gestionată. Totul se îndreaptă spre absurditate absolută. Sicriul de aur. Primarul orașului în genunchi plînge în fața sicriului în care se află un bandit. Deja s-a propus crearea unei burse în numele lui Floyd. Sicriul său este transportat prin orașe. La locul crimei, apare o Biserică spirituală, se întîmplă minuni. Se propune clasarea acestuia în rîndul sfinților. Bulevardul Bandera din Kiev se propune a fi redenumit în piața Floyd. În SUA, sînt demolate monumentele celor care au construit America, care au creat-o. E o pandemie de paranoia! Deja în Marea Britanie se încearcă demolarea monumentul lui Churchill. În Franța, a fost profanat monumentul lui de Gaulle. Și ce părere aveți despre faptul că pe bancnotele de dolari sînt reprezentați proprietarii de sclavi. În general, este o idee bună ca pe hîrtia de dolar să fie portretizat Floyd - un criminal, clasat în rîndul sfinților", a menționat Nikita Mihalkov.

El și-a exprimat nedumerirea cu privire la faptul că acum se interzice, se înlătură de pe platforme marile pelicule care au consacrat cinematografia americană, de exemplu, filmul "Gone with the Wind" pentru că acolo "există o atitudine lipsită de respect față de negri".

"Distrugeri, jaf, crimă, haos. Aceasta este mișcarea spre o nouă ordine mondială. Acesta este un haos controlat, care poate deveni imposibil de gestionat spre surprinderea celor care cred că îl controlează. Vedeți cum se schimbă conștiința oamenilor. Negrii îi fac pe albi să îngenuncheze și să-și ceară scuze pentru privilegiile lor, pentru că sînt albi", a menționat Nikita Mihalkov.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load