TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

După 5 ani, dorința de la Revelion s-a împlinit: „Bine ai venit acasă, mama!”

După 5 ani, dorința de la Revelion s-a împlinit: „Bine ai venit acasă, mama!”

De sărbători, toate drumurile duc acasă! Acolo ne simțim cel mai bine, avîndu-i pe cei dragi aproape. Asta mărturisește și eroina de astăzi a campaniei „Amintiri din copilărie” lansată de portalul de știri Noi.md.

„Bine ai venit acasă, mama!”

Era prin 2002, cînd mama, după peste cinci an petrecuți la muncă în Italia, a revenit acasă. Eram atît de emoționată și fericită în același timp. Aceasta era dorința pe care mi-o puneam în seara dintre ani deja de cîțiva ani la rînd. Și iată că ea s-a împlinit - într-un final. Afară era ca-n povești, ningea liniștit și cum stătetam tipită la geam, văd cîteva urme formate pe omăt. Ridic privirea și zăresc o doannă de toată frumusețea - elegantă, suplă și cu un zîmbet pe care-l mai văzusem undeva.

Am sărit imediat din loc și m-am apropiat de ușă, spunîndu-i „Bine ai venit acasă, mama!”. I-am sărit în brațe, am sărutat-o și i-am spus că nu o mai las să plece. Mi-a promis că va rămîne, deși vedeam în ochii ei dorința sau poate nevoia de a pleca din nou.

Și în acel an mi-am pus aceeași dorință - ca mama să rămînă mereu acasă, pentru că eram la vîrsta la care aveam atît de mult nevoie de ea, de sfaturile și mîngîierile ei. Și, ca să vezi, dorința mea din acel an s-a împlinit. Peste ceva timp, mama primise o ofertă atrăgătoare de lucru aici, acasă. A decis să rămînă lîngă noi și să redevină cea mai bună prietenă a mea, fapt pentru care-i mulțumesc astăzi.

Elena Marin

Fii eroul Noi.md cu o amintire din copilărie. Te încurajăm să ne povestești​ și tu istoria ta de Crăciun.

O poți face pe adresa electronică editor@noi.md sau Facebook.com/NOI.md/, dar și Facebook.com/EchipaNOI.md/. Așteptăm cu drag istorioara ta!


La fel, poți publica istorioara pe paginaa ta, utilizînd hashtag #Noi_challenge.

Dar, cel mai important, dacă crezi că ai o istorie interesantă și nu dorești să îți divulgi identitatea, noi îți asigurăm acest secret, este nevoie doar să menționezi acest lucru.

Toate istoriile le poți citi aici.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load