Dumitru Cebotărescu îi ajută pe chişinăueni să înfrunte căldura (FOTO)

Dumitru Cebotărescu îi ajută pe chişinăueni să înfrunte căldura (FOTO)

Odată cu intrarea în vigoare a avertizării cod galben de caniculă, oamenilor le este din ce în ce mai greu să găsească o modalitate de a se răcori.


Dumitru Cebotărescu, unul dintre oamenii de afaceri din ţara noastră, lansează o provocare pentru ceilalţi antreprenori, motivîndu-i să instaleze, în preajma localurilor pe care le deţin, butelii cu apă, unde oamenii să se poată răcori.


"Pe timp de vară, în spațiile publice, pietonii practic nu au locuri unde pur și simplu să bea un pahar de apă ca să își potolească setea. Autoritățile din Chișinău au lansat cu mare tam-tam niște cișmele publice, care ca și restul proiectelor foarte repede au fost lăsate în voia sorții. De asta, am decis să punem în locurile cu trafic de pietoni, în preajma localurilor, butelii cu apă, unde oamenii pot să se răcorească cu un pahar de apă. Îi îndemn și pe alți businessmeni din Chișinău să facă același lucru. Dacă autorităților nu le pasă, măcar noi se ne batem capul de oamenii care trăiesc în acest oraș", scrie Cebotărescu pe pagina sa de Facebook.


Amintim că, meteorologii au emis cod galben de caniculă pînă la sfîrşitul lunii. Pînă atunci, maximile termice pe timp de zi vo oscila între 30 şi 35 de grade Celsius.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load