COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dumbrăveanu spune cum sînt luate deciziile în CESP privind anularea restricțiilor

Dumbrăveanu spune cum sînt luate deciziile în CESP privind anularea restricțiilor

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, spune că deciziile privind anularea unor sau altor restricții s-a făcut în baza unor instrucțiuni foarte clar determinate. Potrivit ei, astfel de instrucțiuni sînt stabilite pentru fiecare domeniu de activitate.

Ministra a adus drept exemplu activitatea frizeriilor. Potrivit ei, pentru activitatea frizeriilor sînt stabilite instrucțiuni foarte clare, câți vizitatori trebuie să se afle într-o sală, care sînt măsurile de protecție care trebuie să fie aplicate de fizer și clienți, ce servicii pot fi prestate de frizerii și care încă rămân interzise. „Oricare dintre măsurile respective are instrucțiuni foarte clare care trebuie respectate”, a declarat Viorica Dumbrăveanu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Potrivit ei, nu există sesizări privind nerespectarea normelor în frizerii, iar autoritățile nu pot asigura câte un polițist la ușa fiecărei frizerii.


Amintim că recent șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a declarat că după ce au fost deschise frizeriile au fost depistate cazuri de îmbolnăvire în rândul angajaților acestora.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load