COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dumbrăveanu a comentat cazul femeii infectate, care și-a organizat petrecere

Dumbrăveanu a comentat cazul femeii infectate, care și-a organizat petrecere

Ministrul Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu, cheamă populaţia să respecte regulile de carantină, impuse de autorităţi.

Dumbrăveanu a precizat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că iresponsabilitatea unor cetăţeni creează noi focare de epidemie de coronavirus.

Oficialul a făcut trimitere la cazul femeii infectate din Sîngerei, venită din Marea Britanie şi care a organizat o petrecere de ziua de naştere, cu participarea a 27 de persoane. Toate acestea se află în prezent în zona de risc de contaminare.


“Noi de fiecare dată am zis să evităm focarele de contaminare. Chem la responsabilitate şi la îndeplinirea hotărîrilor comisiei. sînt nişte măsuri coordonate şi anticipate. Responsabilitatea unor oameni generează situaţii neplăcute, cu care ne ciocnim”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Amintim că orașul Sîngerei intră de astăzi în carantină, după ce o femeie, revenită recent din Marea Britanie, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Autorităţile s-au alarmat după ce au constatat că aceasta a intrat în contact cu pînă la 30 de persoane, pînă a fi internată. Regimului de carantină va fi valabil pînă în data de 1 aprilie.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load