Drumurile de acces spre unele localități din centrul țării rămîn blocate (VIDEO)

Drumurile de acces spre unele localități din centrul țării rămîn blocate (VIDEO)

Drumurile de acces spre unele localități din centrul țării rămîn a fi blocate, notează NOI.md cu referire la datele prezentate de Inspectoratul Național de Patrulare. 


Astfel, mai sînt blocate drumurile de acces spre:
1. localitățile din raionul Căușeni: Florica, Marianca-de Sus, Fîrlădeni, Chircăiești, Tricolici
2. localitățile din raionul Ștefan Vodă: Marianca De Jos, Alava, Semionovca, Brezoaia, Feștelita, Volintiri, Copceac, Ștefănești, Purcari, Olănești, Crocmaz, Antonești, Carahasani, Căplani, Feștelita, Talmaz, Cioburciu, Viișoara, Lazo și Slobozia.


Traseele pe care transportul circulă cu dificultăți:
- R-30 km 20-48( Căușeni )
- R-26 (Postul Hagimus)


Pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul țării, atît la menținerea securității rutiere, cît și la acordarea ajutorului la deszăpezirea și prelucrarea drumurilor au fost implicate 54 de echipaje şi 101 ofițeri de patrulare.


În această dimineață, circulaţia rutieră, la nivel naţional, se prezintă astfel:


- Zona Nord - toate traseele sînt accesibile, se circulă fără dificultăți;
- Zona Centru - este sistată circulația autocamioanelor de mare tonaj în localitățile Ciobanovca și Calfa. Totodată, în mun. Chișinău, drumul Băcioii Noi, de la bulevardul Dacia pînă la str. Drumul Băcioilor sînt blocate 4 camioane de mare tonaj;
- Zona Sud - 2 trasee blocate și anume: Cantemir - Comrat, Sadîc - Cantemir, circulația vehiculelor de mare tonaj este restricționat. 


INP reamintește că, dacă vă aflați într-o situație de risc, sesizați cel mai apropiat echipaj de patrulare sau apelați numărul scurt 902.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load