Drumuri Bune 2: Cînd încep lucrările de reparație a celor 2.600 km de drum

Drumuri Bune 2: Cînd încep lucrările de reparație a celor 2.600 km de drum

Lucrările de reparație a celor 2600 km de drum, care vor fi reabilitați în cadrul programului național „Drumuri Bune 2”, vor începe în două săptămâni.


Ultimele pregătiri pentru demararea proiectului au fost examinate astăzi la o ședință convocată de prim-ministrul, Pavel Filip, cu responsabilii din domeniu.


„Proiectele bune trebuie să continue. Unul dintre acestea este și programul național „Drumuri Bune”, care s-a dovedit a fi de succes. Ne-am convins de acest lucru inclusiv în campania electorală, cînd oamenii ne mulțumeau pentru drumul reparat în satul lor”, a spus Pavel Filip.


În acest an, în cadrul programului „Drumuri Bune 2” vor fi reparați cu 1000 km de drum mai mult decît în anul trecut.


Elaborarea Programului „Drumuri Bune 2” a început încă în noiembrie 2018, fiind solicitate propuneri de la autoritățile publice locale. Deciziile de selectare a porțiunilor de drum pentru reparație au fost aprobate la ședințele Consiliilor locale, pentru a exprima interesul întregii comunități.


Prin intermediul Programului „Drumuri Bune”, în anul 2018 au fost reparați circa 1600 km de drum în localitățile din țară.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load