Două puncte de trecere de tip debarcader, nefuncționale

Două puncte de trecere de tip debarcader, nefuncționale

În continuare rămîn nefuncționale punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka și Cosăuți-Iampoli, notează Noi.md.


 Motivul este formarea podurilor de gheață pe rîul Nistru. Recomandăm participanților la traficul transfrontalier să aleagă pentru tranversarea frontierei alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi: PTF Otaci-Moghileov-Podolsk.


Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. Înainte de a porni la drum consultați aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport. Ajunși în punctele de trecere manifestați înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.


Potrivit datelor oferite de Poliția de Frontieră, pe parcursul ultimelor 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 30 142 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 15 143 pe sensul de intrare în R. Moldova, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 7 649 traversări.


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:


PTF Leușeni – 5 519 traversări persoane, PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 5 024 traversări persoane, PTF Sculeni – 4 184 traversări persoane, PTF Otaci – 4 503 traversări persoane, PTF Giurgiulești-Galați – 1 680 traversări persoane, PTF Criva – 1 420 traversări persoane, PTF Cahul – 1 103 traversări persoane.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load