COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două persoane ar fi încercat să treacă vama cu acte false

Două persoane ar fi încercat să treacă vama cu acte false

În ultimele 24 de ore, douăsprezece persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar patru cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, comunică Noi.md.

Tot pe parcursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră au înregistrat un caz de trafic ilicit de bunuri, precum și două tentative de trecere a frontierei cu documente falsificate.

Tototadă, șase conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor și de exploatare a vehiculelor, iar trei persoane în conflict cu legea au fost reținute, ca urmare a schimbului de date și informații cu autoritățile de drept naționale.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 48 188 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 24 660 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 24 435 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 12 259 traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculate în străinătate – 6 425 traversări autovehicule.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni - 8 876 traversări persoane;
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 8 173 traversări persoane;
PTF Sculeni - 5 599 traversări persoane;
PTF Otaci - 4 823 traversări persoane;
PTF Giurgiulești-Galați – 3 956 traversări persoane;
PTF Cahul – 2 429 traversări persoane;
PTF comun Palanca – 2 392 traversări persoane;
PTF Costești – 2 097 traversări persoane.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load