COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două mașini furate din UE, găsite la vamă

Două mașini furate din UE, găsite la vamă

Ofițerii de investigații din cadrul IGPF au întreprins acțiuni în scopul prevenirii și combaterii introducerii pe teritoriul Republicii Moldova a autovehiculelor sustrase de pe teritoriul Uniunii Europene.

Faptele au fost declanșate în cadrul operațiunii ”ICAR faza I” pe parcursul lunii iunie. Mașinile identificate cu nereguli au fost indisponibilizate la sediul Poliției de Frontieră.

În cadrul operațiunii, polițiștii de frontieră au intervenit cu scopul verificării datelor de identificare a agregatelor în regim online și depistarea autovehiculelor sustrase conform bazei de date a Interpol-ului.


Astfel, conform atribuțiilor de serviciu și a unei cooperări productive au fost consemnate două incidente cu ridicarea mijloacelor de transport de model BMW X1 și Volvo XC 90. Motivul ar fi numărul caroseriei care a fost falsificat prin ştergere, înlocuire sau modificare, față de cel inițial aplicat de producător.

Cele depistate vor fi examinate conform legislaţiei în vigoare de către polițiștii de frontieră întru stabilirea tuturor circumstanţelor şi identificarea persoanelor implicate în acţiunile ilegale. Pînă la finalizarea cercetărilor cele două mașini identificate cu nereguli au fost indisponibilizate la sediul IGPF.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load