Două locuitoare ale orașului Bălţi au împlinit vîrsta de 101 ani

Două locuitoare ale orașului Bălţi au împlinit vîrsta de 101 ani

Anna Petrusenko și Lidia Davîdovskaia, pe 12 aprilie, şi-au sărbătorit ziua de naştere pentru a 101 oară.

Fiecare dintre cele două femei îşi are propria soartă unică, dar aceleaşi sînt pentru ambele reperele istorice importante: războiul, restaurarea țării după Victorie, restructurarea, perioada actuală dificilă. Viața le-a oferit o ocazie unică de a asista la evenimentele unei perioade lungi de parcurs istoric al ţării noastre. În ciuda tuturor dificultăților și proceselor, femeile sînt încă pline de putere, dragoste pentru viață, se bucură de fiecare nouă zi trăită, de comunicarea cu familia, prieteni și oaspeți.

În această zi, femeile omagiate au primit felicitări nu numai din partea rudelor, ci şi din partea primarului de Bălți. Ambele au primit cadou cîte 10 mii de lei. Nicolae Grigorişin a adresat cuvinte de admirație sinceră acestor femei fragile și, în același timp, puternice, care au avut parte în viaţă de încercări deloc uşoare.

Primarul le-a dorit sărbătoritelor multă sănătate, vioiciune, căldură familială și bunăstare, credință în tot ce este bun și pur şi simplu fericire omenească.
Omagierea orăşenilor longevivi a devenit o tradiție bună la Bălți.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load