COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două coduri galbene anunțate de sinopticieni pe teritoriul țării

Două coduri galbene anunțate de sinopticieni pe teritoriul țării

Luni, 10 august, în Moldova sînt valabile două coduri galbene de pericol excepțional de incendiu și secetă hidrologică.

Astfel, în legătură cu lipsa precipitațiilor și a temperaturilor ridicate, Serviciul Hidrometeorologic de Stat atestă cod galben de Secetă Hidrologică în rîurile mici și bazinele acvatice din țară. În același timp, pînă pe 14 august, se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural. Totodată, meteologicii anunță că astăzi maximele temperaturii aerului pe teritoriul Republicii Moldova vor fi de +33 grade Celsius. Valorile pozitive se vor înregistra în sudul țării. Sinopticienii promit pentru astăzi cer variabil, transmite tv8.md.

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va fi de +28 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va coborî pînă la +15 grad.


În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +30 grade, iar noaptea mercurul în termometre va scădea pînă la +17 grade. În Chișinău ziua vom avea +29 grade Celsius.

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de +33 grade pe timp de zi și +20 pe timp de noapte.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load