COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două autocare se vor duce după moldovenii blocați la hotarul polono-ucrainean

Două autocare se vor duce după moldovenii blocați la hotarul polono-ucrainean

Comisia pentru Situații Excepționale a luat hotărîrea de a efectua un zbor charter de la Varșovia, în următoarele zile, pentru repatrierea cetățenilor moldoveni blocați la hotarul polono-ucrainean și a celor care doresc să revină din Polonia în Republica Moldova.

Mai exact, astăzi, două autocare, cu autorizarea CSE, se vor deplasa la hotarul Poloniei cu Ucraina pentru a prelua cetățenii moldoveni și a-i aduce în siguranță în Republica Moldova. În context, Ambasadele Republicii Moldova la Varșovia și la Kiev au dispus măsurile care se impun în relația cu autoritățile celor două state în vederea tranzitării și creării unui coridor sanitar spre țara noastră cu respectarea normelor epidemiologice necesare.

Avînd în vedere măsurile adoptate la nivelul statelor care afectează traficul aerian și terestru, MAEIE le reamintește cetățenilor moldoveni ca, înainte de a se porni la drum, să se informeze de pe paginile web a Agenției Naționale pentru Transport Auto și Autorității Aeronautice a Republicii Moldova, pentru a verifica dacă cursele cu care se intenționează să se efectueze deplasarea au fost aprobate de către Comisia pentru Situații Excepționale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load