Dosarul luptătorilor K1: Principalii învinuiți din dosar, eliberați din arest la domiciliu

Dosarul luptătorilor K1: Principalii învinuiți din dosar, eliberați din arest la domiciliu

La un an de la omorul în bătaie a unui tînăr de 28 de ani la discoteca Edgo de lîngă Centrul comercial Atrium, cei doi luptători K-1, învinuiți de comiterea crimei, Aurel Ignat și Mihai Pîrgaru, au fost eliberați din arest la domiciliu.

Instanța a respins cererea procurorului pe caz de a-i pune pe cei doi sub control judiciar, cu aplicarea interdicției de a părăsi localitatea. Luptătorii K-1 au declarat că vor reveni la antrenamente, transmite Anticorupție.md.

În ultimele trei luni, ședințele de judecată au fost amînate din diferite motive, cum ar fi starea de sănătate a procurorului sau a unora dintre avocați. Dosarul se află încă la etapa de audiere a martorilor acuzării. Mai mulți martori au declarat în instanță, sub jurămînt, că Aurel Ignat nu este cel care l-a omorît pe Sergiu Bejenari. 

Bătaia de la Discoteca Edgo a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018. În urma bătăii, au fost transportați la Spitalul de Urgență Aurel Ignat, cu o plagă la cap, și Sergiu Bejenari, care a decedat peste șase zile din cauza loviturilor. Potrivit polițiștilor care au venit atunci la Spitalul de Urgență la cererea medicilor, toți participanții la încăierare erau beți.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load