COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dosarele privind admiterea în învățămîntul profesional tehnic pot fi depuse online

Dosarele privind admiterea în învățămîntul profesional tehnic pot fi depuse online

Candidații care vor participa la concursul de admitere în învățămîntul profesional tehnic vor putea depune dosarele atît în regim online cît și fizic cu înregistrare telefonică prealabilă.

În cadrul unei discuții pe care a avut-o cu managerii instituțiilor de învățămînt profesional tehnic, ministrul Igor Șarov a menționat că Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va aproba măsuri obligatorii de prevenire a riscului de îmbolnăvire cu virusul COVID-19 în instituțiile de învățămînt profesional tehnic, în contextul organizării și desfășurării concursului de admitere.

„Candidații care vor participa la concursul de admitere în învățămîntul profesional tehnic vor putea depune dosarele atît în regim online cît și fizic cu înregistrare telefonică prealabilă pentru a evita aglomerările”, a subliniat oficialul.


Menționăm că pentru programele de formare profesională tehnică secundară, postsecundară și postsecundară nonterțiară depunerea dosarelor în turul I va începe în ziua de luni din a treia săptămînă a lunii iulie, iar afișarea rezultatelor admiterii după turul I se va realiza maximum după trei zile de la finalizarea perioadei de depunere a dosarelor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load