COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doliu în lumea teatrului! Cunoscutul actor Victor Drumi s-a stins din viață

Doliu în lumea teatrului! Cunoscutul actor Victor Drumi s-a stins din viață

„Colectivul Teatrului Naţional Mihai Eminescu este profund îndurerat de trecerea (mult prea devreme!) la cele veșnice a dragului nostru Victor Drumi, Maestru în Artă, suflet de aur, soț, tată, bunel iubitor.

Actoria era pentru Victor Drumi viaţa însăşi: vor rămâne vii în memoria colectivă personajele cărora le-a dat viață, cu har, la Teatrul Național Mihai Eminescu de la Chișinău și Vasile Alecsandri de la Bălți.

Ne alăturăm lacrimilor colegilor noștri Alexandra Drumi, Draga-Dumitrița Focșa Drumi, Iurie Focșa, Victoria Drumi-Grudco și Oleg Grudco în aceste clipe de nețărmurită durere, asigurându-i de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în lumină, iar pe cei în viață să-i mângâie.


Sincere condoleanțe apropiaților și întregii comunități teatrale.

Drum lin în Lumină, bade Victor!”, au scris aceștia.

Victor Drumi s-a născut la 24 ianuarie 1950. Acesta a absolvit Institutul de Stat al Artelor "G. Muzicescu" din Chișinău, actorie de teatru și film (1972). Tot în același an a fost angajat în trupa Teatrului Național "V. Alecsandri" din Bălți, iar din 2000 la Teatrul Național "M. Eminescu". Actorul a avut peste 64 de roluri, în diferite piese, începînd cu anul 1972.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load