Doi UTM-iști au cîștigat premiul mare la Smart Design Challenge

Doi UTM-iști au cîștigat premiul mare la Smart Design Challenge

Roman Naghirneac și Andrian Jurat sînt absolvenți ai Universității Tehnice din Moldova. Aceștia au luat premiul mare la concursului Smart Design Challenge.


Echipa lor a fost desemnată marea cîștigătoare a acestei prestigioase competiţii, Juriul Smart Design Challenge recunoscînd proiectul Dial Shakers drept cel mai creativ și surprinzător printre cele peste 90 de idei și soluții ingenioase intrate în competiție.


foto sarep


Roman Naghirneac este designer industrial, absolvent al Programului de studii „Design de produs industrial”, din cadrul FIMIT, iar Andrian Jurat este inginer în electronică, absolvent al specialității electronică, FET.


Concursul Smart Design Challenge se desfășoară în două etape, în perioada 8 octombrie 2018 – 27 martie 2019. Prima etapă include înscrierea proiectelor în concurs și selectarea de către juriu a proiectelor finaliste, iar cea de-a doua – realizarea prototipurilor de către finaliști, expunerea acestora în magazinele de tip Orange smart shop și desemnarea cîștigătorilor de către juriu.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load