Doi tineri au căzut în plasa poliţiştilor

Doi tineri au căzut în plasa poliţiştilor

Doi tineri au fost prinşi de poliţiştii de patrulare în timp ce se plimbau pe stradă cu aproape un kilogram de marijuana. 

Indivizii în vîrstă de 22 şi 23 de ani au fost reţinuţi în sectorul Rîşcani al Capitalei pentru că aveau un comportament straniu. Ei le-au spus oamenilor legii că sînt consumatori de droguri şi au cumpărat substanţele de la o persoană necunoscută. Unul dintre ei, originar din Nisporeni, susţine că este dependent deja mai bine de şase luni.

"Care a fost motivul că te-ai apucat să consumi droguri ? - Pur şi simplu. De la nimic. - Cît ai achitat pentru drogurile care erau asupra ta ? - 100 de lei. - Aşa puţin ? - Asta-i mult. Mereu mi-au dat, nicio dată nu m-am interesat să le cumpăr", a menţionat tînărul.

Celalalt tînăr, locuitor al Capitalei, spune că a început să consume droguri fiind influenţat de prieteni: "Prietenul meu le-a procurat de la altul, după care am fost prinşi. Suntem consumatori de droguri pasivi, adică nu persoane care fumează zi de zi. Este un fel de relax".

Tînărul spune că nu-i este deloc greu să facă rost de droguri: "Numărul persoanelor care consumă droguri, creşte. Deja nu mai vreau să mai consum şi să mai trec pe scările poliţiei."

Poliţiştii au pornit o anchetă pentru a stabili de unde au fost cumpărate narcoticele.

"Au avut intenţia să se eschiveze de la faţa locului. Unul trei ei a scos multiple pacheţele cu substanţă de origine vegetală de culoare verde şi gălbuie, suspectă a fi drog", a declarat un inspector de patrulare al IP Rîşcani.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă să stea doi ani după gratii.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load