COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doi șoferi din capitală, prinși beți la volan (VIDEO)

Doi șoferi din capitală, prinși beți la volan (VIDEO)

Doi șoferi din capitală au fost prinși beți la volan. Aceștia conduceau haotic pe străzile orașului, iar fiind obervați de inspectorii de patrulare, au fost trași pe dreapta.

Primul caz s-a înregistrat ieri la prînz, pe strada Alba Iulia. Polițiştii Inspectoratului Național de Securitate Publică aflați la datorie pentru securitatea circulației rutiere, au observat un automobil, care se deplasa haotic pe stradă. Imediat, autovehicolul a fost stopat de agenții de patrulare.

Acesta era condus de un șofer, în vîrstă de 44 de ani, de la care mirosea puternic a alcool. Ulterior, a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul a arătat o concentrație de 1.23 mg/l, în aerul expirat.

Cel de-al doilea caz s-a produs în această dimineață în jurul orei 08.00, pe strada Petricani din Chișinău. Ofițerii de patrulare au stopat un Opel, de asemenea pentru conducere neadecvată. La volan se afla un conducător auto, în vîrstă de 64 de ani. Acesta a fost supus testului alcoolscopic care a arătat o concentrație de 0.34 mg/l în aerul expirat.


Cei doi conducători auto au rămas fără permisul de conducere și urmează să fie documentați conform legislației în vigoare, iar instanța de judecată se va pronunța.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load