COVID-19 în MOLDOVA

Doi polițiști de frontieră au devenit eroi după ce au salvat de la moarte un șofer

Doi polițiști de frontieră au devenit eroi după ce au salvat de la moarte un șofer

Doi polițiști de frontieră care, în momentul producerii accidentului rutier cu implicarea a trei autocamioane, în apropiere de Racovăț, raionul Soroca, se aflau prin apropiere, au fost cei care au salvat de la moarte șoferul camionului de model Volvo implicat în accident.

Poliția de Frontieră le-a dezvăluit numele și spune că de mîndrește cu cei doi angajați ai săi.

„Ne mîndrim cu voi, comisar Şoimu Andrian și agent-şef principal Tcaci Leonid! Ei sînt eroii Poliției de Frontieră, ei sînt cei care au intervenit prompt pentru salvarea unei vieți omenești noaptea trecută!”, se arată într-o notă a Poliției de Frontieră, transmite realitatea.md.


Potrivit instituției, în jurul orei 22:45, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Soroca, revenind dintr-o misiune de serviciu, a fost martoră a producerii accidentului rutier cu implicarea celor trei camioane. „La apropierea de unul din camioanele aflate în flăcări, polițiștii de frontieră au auzit strigăte de ajutor din partea șoferului. Nu au ezitat momentul și au intervenit rapid pentru a salva persoana. Ușa din partea șoferului era blocată, fapt ce a îngreunat salvarea bărbatului prins în fiare. În cele din urmă s-a reușit de a scoate șoferul din camion și operativ anunțat Serviciul de Urgență”, se mai spune în nota IGPF.

În timpul intervenției, polițiștii de frontieră nu au suferit traume sau arsuri, doar „au fost deteriorate uniforma de serviciu și echipamentul din dotare”.

„Stimați colegi, Andrian și Leonid, vă mulțumim pentru bărbăția și curajul demonstrat în astfel de situații. Să aveți sănătate!”, conchide nota Poliției de Frontieră.

Este de menționat că, în urma accidentului, șoferul de 30 de ani aflat la volanul camionului de model DAF și care s-ar face vinovat de producerea accidentului, a ars de viu în camionul cuprins de flăcări. Sosiți la fața locului, pompierii au lichidat flăcările după care au scos corpul carbonizat al acestuia dintre fiare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load