COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doi membri ai unei grupării criminale, reținuți (FOTO, VIDEO)

Doi membri ai unei grupării criminale, reținuți (FOTO, VIDEO)

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță reținerea, în raionul Cahul, a doi bărbați pentru posesia a 8 kg de marijuană destinată vînzării, cu valoare estimativă de 300.000 lei, precum și o armă de foc și muniții, scrie Noi.md.

Oamenii legii au făcut percheziții la casele unor bărbați din CaHul, unde s-au găsit și ridicarea arme de foc cu calibrul 12 mm deținute ilegal, 68 cartușe de calibrul 12 mm și 22 cartușe de calibrul 5,6 mm, plante de cînepă uscate, pregătite pentru comercializare, mai multe pungi și saci cu marijuană, în total fiind ridicate aproximativ 8 kg de marijuană. Vînzarea acesteia ar fi generat un profit ilegal în sumă aproximativă de 300.000 lei.

Oamenii legii au reținut doi bărbați cu vîrste de 29 și respectiv 54 de ani, iar alți figuranți urmează a fi supuși măsurilor de investigație. Dacă le va fi demonstrată vinovăția în judecată, aceștia va fi demonstrată vina, aceștia riscă o pedeapsă penală sub formă de închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani, iar persoana juridică se pedepseşte cu amendă în mărime de pînă la 550.000 lei, cu lichidarea acesteia.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load