COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doi indivizi ar putea sta la închisoare pentru furt de tomberoane

Doi indivizi ar putea sta la închisoare pentru furt de tomberoane

Doi tineri cu vîrstele de 19 ani și 20 ani originari din s. Hulboaca, com. Grătiești, au fost reținuți de poliție după ce au furat mai multe urne de gunoi.

Potrivit poliției, tinerii, pe parcursul lunilor martie -aprilie, prin acces liber, au pătruns în casa de cultură din s. Hulboaca, de unde au sustras 45 de pubele fiecare la 414 lei, care sînt în proprietatea com. Grătiești. Prejudiciul fiind estimat la 18 630 lei.

Indivizii au fost reținuți, recunoscîndu-și vinovăția. Aceștia au comunicat că bunurile sustrase le-au vîndut la preț de 200 lei, astfel obținînd un profit.


Tinerii nu sînt la prima abatere, anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice și circulația ilegală a drogurilor.

Totodată în urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine bunurile au fost depistate și recuperate, ulterior urmează a fi returnate.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sînt cercetați penal pentru furt. Acum, ei riscă amendă de pînă la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 ore la 240 ore sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load