TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Doi copii minori, găsiți fără supraveghere la vama Sculeni

Doi copii minori, găsiți fără supraveghere la vama Sculeni

Doi copii minori lăsați fără supravegherea maturilor au fost găsiți în apropiere de punctul de trecere Sculeni, transmite agora.md

Vineri, în jurul orei 21:15, o patrulă a Poliției de Frontieră a observat copii pe marginea carosabilului, la doar 10 metri de bariera de intrare în punctul de trecere.


Copii, care sînt din satul Vorniceni, raionul Strășeni, au vîrste de 11 și, respectiv trei ani. Copii au spus că-l așteptau pe tata, care este șofer de camion și că bărbatul a plecat în România pentru a-și parca camionul, urmînd să revină pentru a-i lua.

Polițiștii de frontieră au condus copii minori la sediul Sectorului PF Sculeni, undei-au hrănit. În același timp a fost sesizat Inspectoratul de Poliție Strășeni. Peste două ore, tatăl copiilor s-a apropiat la sediul sectorului pentru a prelua copii.

Oamenii legii vor face cercetări pentru neglijență a părintelui față de copii, totodată, tatăl fiind atenționat să nu lase fără supraveghere minorii că altfel riscă să fie decăzut din drepturile părintești.

Poliția de frontieră anunță că nu e prima dată cînd depistează la hotal copii minori, fără supravegherea maturilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load