COVID-19 în MOLDOVA

Doi bărbați și-au pierdut viața la scăldat

Doi bărbați și-au pierdut viața la scăldat

Un tănîr de 28 de ani, originar din Criuleni, și-a pierdut viața la scăldat în rîul Nistru. Bărbatul ar fi intrat în apă, fiind în stare de ebrietate, iar la scurt timp s-a înecat.

Tragedia s-a produs în localitatea Gura Bîcului în seara zilei de 28 august. La fața locului au fost alertați scafandrii Detașamentului Regional Căutare Salvare nr.1, care au recuperat corpul neînsuflețit al bărbatului.

Un alt caz de înec a avut loc în localitatea Coșernița în seara zilei de 29 august. Un bărbat în vîrstă de 74 de ani a murit după ce s-a aventurat să înoate în rîul Nistru. Potrivit IGSU, martorii susțin că persoana a consumat anterior alcool. După ce oamenii au alertat serviciile de urgență, la fața locului au venit salvatorii, care au extras la mal cadavrul bărbatului. Cazul este cercetat de organele de drept.


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează repetat populația despre riscul scăldatului în locuri neautorizate sub efectul alcoolului. Oamenii sînt rugați să fie prudenți și să nu meargă la scăldat în bazine acvatice care nu sînt dotate cu stații de salvare. Salvatorii avertizează despre consumul alcoolului la scăldat, care în cele mai dese cazuri poate fi fatal.

Potrivit IGSU de la începutul anului în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 85 de persoane, inclusiv 14 minori.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load