COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doi bărbați care se dădeau a fi șoferi au ajuns să fie pasageri

Doi bărbați care se dădeau a fi șoferi au ajuns să fie pasageri

Polițiștii de frontieră au descoperit două permise de conducere cu semne vădite de falsificare.

Ambii șoferi documentați, un moldovean și un cetățean român, aveau intenția să iasă din Republica Moldova.

Primul bătbat cercetat pentru uz de fals în acte este un cetățean moldovean de 27 de ani. În timpul verificării documentelor de călătorie și a celor pentru autovehiculul cu numere de înmatriculare moldovenești, polițiștii de frontieră au sesizat elemente de contrafacere în permisul de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile din Federația Rusă. Primele cercetări amănunțite cu tehnica din dotare au confirmat neveridicitatea actului. Posesorul a declarat că îl obținuse pe căi legale la Moscova, fapt ce nu a pus la îndoială veridicitatea acestuia.


În cel de-al doilea caz, cetățeanul României de 35 de ani s-a prezentat în punctul de trecere Cahul. Cu ajutorul dispozitivului special de control al actelor s-a constatat că permisul de conducere este falsificat. Mai mult, tînărul a recunoscut că prin intermediul unei persoane necunoscute a obținut permisul, pentru care a oferit o sumă de o mie de paunți englezești.

Tinerilor le-a fost autorizată trecerea frontierei de stat, doar că în calitate de pasageri. Permisele de conducere falsificate au fost ridicate și transmise spre expertiză.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load