COVID-19 în MOLDOVA

Doi bărbați au dat buzna într-o casă din capitală (VIDEO)

Doi bărbați au dat buzna într-o casă din capitală (VIDEO)

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru, în urma măsurilor întreprinse au reținut doi bărbați care în perioada 22 – 29 iulie au comis un furt din locuință. Aceștia s-au dovedit a fi cu vîrstele de 31 și 38 de ani locuitori ai capitalei, anterior judecați pentru infracțiuni analogice.

Suspecții au pătruns în locuință prin culegere de chei de unde au sustras mai multe instumente muzicale. Forțele de ordine au fost sesizate de către proprietarul locuinței, un bărbat în vîrstă de 38 de ani, comunicînd despre faptul sustragerii. Bărbatul a comunicat că din locunță au fost sustrase un proiector video ,,BENO W“7000 , un instrument muzical cu clape ,,KORG SP 170” cu husă neagră, un ,,UPS” – sursă de electricitate neîntreruptibilă PRO, un ,,SONY BLURA DVD PLAER” 55200. Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 51 850 lei.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală dispuse de către polițiști, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți. Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri, iar în cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicînd că intenționau să vîndă bunurile sustrase pentru a obține un profit.


Totodată instrumentele sustrase au fost depistate și ridicate de către forțele de ordine, acestea urmează a fi returnate proprietarului.

Actualmente indivizii sînt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de pînă la 67 500 lei , cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load