COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon s-a întîlnit cu veteranii războiului din Afganistan

Dodon s-a întîlnit cu veteranii războiului din Afganistan

Președintele Republicii Moldova a avut o întîlnire cu veteranii războiului din Afganistan. Într-o pastare pe pagina sa de facebook, Igor Dodon, a scric că ziua comemorării eroilor căzuți în războiul din Afganistan, pe care o marcăm astăzi, reprezintă prilejul de a aduce veteranilor un profund și sincer omagiu și de a evoca sacrificiul ostașilor pierduți în grozăviile urgiei, scrie Noi.md

”Deși au trecut mai bine de trei decenii, amintirea confruntărilor din Afganistan persistă chiar și în conștiința generațiilor actuale. Mulți dintre ei nu s-au mai întors, iar cei răniți fizic au revenit nu doar cu sechele, dar și cu sufletul schilodit, căutînd sprijin de recuperare și reintegrare.

În memoria eroilor noștri, care au demonstrat sacrificiu, curaj și stoicism, suntem datori să evităm orice formă de discriminare, ură și intoleranță. Nimic nu poate fi mai presus decît pacea și libertatea.


Țin să menționez, cu părere de rău, că protecția socială garantată de stat nu este suficient de cuprinzătoare. Conștientizez că există restanțe. Astfel, vă încredințez că domeniul asigurării protecției sociale a Dumneavoastră își va recăpăta importanța. Personal voi ține la control ca Guvernul și instituțiile responsabile să-și consolideze eforturile pentru a îmbunătăți situația.

Vă mulțumesc încă o dată tuturor şi Vă doresc multă sănătate, bunăstare în familie şi liniște în suflet.

Să păstrăm vie amintirea eroilor de război!”, a scri Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load