COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon: Frontierele au fost închise la timp

Dodon: Frontierele au fost închise la timp

„Noi nu am închis frontierele „mai tîrziu decît trebuia”, ci practic concomitent cu alte țări. Nu avea nici un sens să închidem frontierele la 1 februarie, dacă România le-a închis la mijlocul lunii martie”.

Acest lucru a fost declarat de către Igor Dodon în cadrul platformei „Președintele răspunde” drept replică la comentariile celor care consideră că această măsură a fost întreprinsă „prea tîrziu”, relatează Noi.md cu referire la aif.md

- Nu a fost tîrziu: totul a fost făcut la timp, unele măsuri au fost realizate chiar în avans, anticipat. Pentru prevenirea importului virusului noi la maxim am restricționat intrarea în republică, a declarat Dodon.


Președintele a mai răspuns cît va dura această restricție. – Nu putem să deschidem frontierele pînă cînd alte țări nu le vor deschide. Toate țările vecine au închis intrarea pe teritoriile sale pe perioade diferite, dar ele toate sînt închise.

Desigur, ne-am dori să ridicăm restricțiile cît mai curînd, dar pînă cînd ele nu vor fi ridicate de alte țări, nu are sens să riscăm, a spus el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load