TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon, despre rezultatele întîlnirii cu Krasnoselski

Dodon, despre rezultatele întîlnirii cu Krasnoselski

Autoritățile de la Chișinău vor să construiască o linie de troleibuz care să circule pe traseul Bender (Tighina) – Stația „Severnoe” (Varnița) pe care să o folosească și locuitorii din regiunea transnistreană.


Declarația a fost făcută de șeful statului Igor Dodon, la emisiunea „Moldova în Direct” de la postul național Moldova 1, după întrevederea cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.


Președintele zice că pasagerii acestui troleibuz nu vor fi supuși controalelor miliției transnistrene: „Să facem tot posibilul să scoate posturile astea, ca oamenii să circule liber. În premieră s-a făcut un pas în acest sens. La sudul țării, de la Bender pînă la stația Severnoe se numește, prin Varnița, am luat decizia de comun acord, susținută și de partenerii externi și OSCE, să fie construită o linie de troleibuz care va circula și toți care vor călători cu această rută nu vor fi verificați de poliție, miliție ș.a.m.d.”, a declarat Dodon.


Șeful statului a mai spus că va propune liberalizarea circulației și dintre locuitorii orașelor Rîbnița și Rezina, din nordul republicii.


Dodon s-a întîlnit ieri cu Krasnoselski; aceasta a fost a șasea întrevedere dintre cei doi.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load