COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon, către drumarii care nu vor face lucrările calitativ: Vor fi rupte capete!

Dodon, către drumarii care nu vor face lucrările calitativ: Vor fi rupte capete!

Președintele Igor Dodon spune că orice kilometru de drum reparat va fi verificat, iar acolo unde nu se va asigura calitatea ”vor fi rupte capete”.

Șeful statului a declarat la emisiunea ”Președintele răspunde” că, în acest an, pentru reparația drumurilor naționale și locale din buget este alocată o sumă enormă de 3 miliarde de lei.

” În pofida crizei, în acest an a fost alocată o sumă record pentru reparația drumurilor de peste 1, 7 miliarde de lei și 1,3 miliarde pentru proiectul ”Drumuri Bune pentru Toți””, a spus președintele.


Șeful statului afirmă că deja în august - octombrie, drumurile din toate localitățile se vor transforma în șantiere. Potrivit șefului statului, cel mai important este asigurarea calității lucrărilor efectuate.

”Am fost ieri în Găgăuzia, i-am impus pe antreprenori și au scos asfaltul pe o porțiune de cîteva sute de metri, era ca plastelina. Le-am spus că le rupem capul. Noi cheltuim pe acest drum 40 de milioane de lei din bugetul de stat și ei își bat Joc. Vom controla fiecare kilometru de drum. Am dat bani pentru drumuri și trebuie să fie drumuri calitative. Vor răspunde cu capul cei de la Administrația de Stat a Drumurilor care semnează actele de primire-predare”, a declarat președintele.

Șeful statului a adăugat că datorită proiectului ”Drumuri Bune pentru Toți” sînt asigurate locuri de muncă pentru cetățeni și rezolvată problema infrastructurii în sate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load