Dodon a răspuns dur „consilierilor" și criticilor acțiunilor PSRM

Dodon a răspuns dur „consilierilor" și criticilor acțiunilor PSRM

Oricare ar fi deciziile pe care Partidul Socialiştilor le va lua în cele din urmă, vor exista cei care vor critica PSRM și președintele.


Șeful statului a făcut această declaraţie în cadrul unei emisiuni speciale de la postul de televiziune NTV-Moldova, adresîndu-se în mod special celor care încearcă să o „facă pe deştepţii”.


- În ultimul timp, adesea văd comentarii ale foștilor noștri colegi de partid şi de pe un flanc, și de pe celălalt... În primul rînd, foști colegi, nu ar trebui să ne spuneţi ce să facem astfel încît noi să nu fim nevoiţi să vă spunem unde să mergeţi. Știm și apreciem foarte bine tot ceea ce trebuie făcut în interesul RM, în interesul alegătorilor noștri, a spus el.


Șeful statului este sigur: indiferent de ce decizie va fi luată în cele din urmă, vor exista cu siguranță cei care o vor critica.


- Va exista o coaliție cu "ACUM" - vor exista cei care vor spune: „De ce ai mers cu românii, de ce aţi oferit poziţii în Guvern românilor, unioniştilor?". În orice caz, vor fi critici. Vor fi alegeri anticipate – vor exista oameni inteligenți, „piloți doborîţi”, care vor spune: „Toți sînt răi, votați pentru noi, pentru că ei nu sînt buni, nu au ştiut să ajungă la o înţelegere”. Dacă vor exista înţelegeri, va fi rău, dacă nu vor exista înţelegeri, tot rău va fi. Ei vor examina alte variante, teoretic, cu democrații, şi vor începe că, uite: „A mers cu acesta”, etc. Prin urmare, indiferent de ce formă va avea ieșirea din această criză politică, vreau ca adepţii noștri să înțeleagă că, în orice caz, cineva va critica această decizie. Prin urmare, cei care încearcă să ne dea sfaturi, pentru a-şi da aere de deştepţi – dacă sînteți atît de deştepţi, de ce nu sînteți nicăieri de găsit? Creați un partid, începeți să lucrați, expuneți, convingeți etc. Cunoaștem foarte bine, înțelegem și realizăm toate argumentele pro și contra pentru oricare decizie, iar atunci cînd luăm decizia finală împreună cu echipa, vom evalua, bineînțeles, toate aceste riscuri împreună, a concluzionat Igor Dodon.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load