Dodon a înmînat Spitalului Clinic Republican Ordinul Republicii

Dodon a înmînat Spitalului Clinic Republican Ordinul Republicii

Astăzi, 23 februarie, şeful statului, Igor Dodon,  aparticipat la ședința lărgită a Consiliului Medical al Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, comunică Noi.md.


În cadrul întrunirii, au fost audiate rezultatele activității instituției pentru anul 2017.


„Am apreciat înalt faptul că această instituție medicală, în pofida tuturor dificultăților, continuă să funcționeze în regim normal, acordînd servicii de cel mai înalt nivel al medicinii moderne. Mi-am exprimat regretul față de încercările tot mai frecvente de discreditare a sistemului medical din țara noastră. Cu siguranță, există greutăți. Cu certitudine, persistă destul de multe probleme, dar, în același timp, sînt foarte muți oameni onești care cu devotament își îndeplinesc meseria”, a declarat Dodon în cadrul evenimentului.


Tot astăzi, preşedintele ţării, a înmînat Spitalului Clinic Republican Ordinul Republicii, în semn de apreciere a meritelor deosebite. 


„Cu o deosebită plăcere am înmînat Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” cea mai înaltă distincție de stat – „Ordinul Republicii”, pe care l-am conferit cu prilejul aniversării a 200-a de la fondarea instituției, în semn de apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea ocrotirii sănătății, pentru profesionalismul manifestat de personalul medical la implementarea metodelor avansate de diagnostic şi tratament şi pentru contribuția substanțială la pregătirea specialiștilor de înaltă calificare”, a dăugat Igor Dodon.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load