COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon a discutat despre dezvoltarea pieței mass-media cu participanții la festivalul TEFI-SODRUJESTVO

Dodon a discutat despre dezvoltarea pieței mass-media cu participanții la festivalul TEFI-SODRUJESTVO

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu participanții la cea de-a noua ediție a festivalului televizat TEFI- SODRUJESTVO și cu membrii consiliului său de experți, cu care a făcut schimb de opinii cu privire la dezvoltarea pieței media.

Trebuie menționat faptul că la Chișinău se desfășoară cea de-a noua ediție a Festivalului televizat „TEFI-SODRUJESTVO”, sub egida Președintelui Republicii Moldova. La eveniment participă reprezentanți ai 12 țări. Este primul festival televizat organizat în Moldova la un asemenea nivel.

”Consider că asemenea platforme ne oferă posibilitatea de a crea noi proiecte comune, fie că e vorba de seriale, filme sau programe televizate. Sînt sigur că profesioniștii din diferite state sînt capabili să facă la fel de mult în domeniul promovării imaginii țării, ca și diplomații de carieră”, a declarat președintele Moldovei, Igor Dodon, după întîlnirea cu participanții și membrii consiliului de experți al celei de-a noua ediție a festivalului televizat TEFI- SODRUJESTVO.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load