TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Directorul liceului Prometeu refuză să-și dea demisia

Directorul liceului Prometeu refuză să-și dea demisia

Fondatorii liceului Prometeu-Prim, Stepan Cioclea și Roman Nicu, spun că liceul își continuă activitatea în sediul de pe strada Iorga 2 și îndeamnă părinții și pedagogii „să verifice legalitatea acțiunilor lui Aurelian Silvestru”.

„Aurelian Silvestru refuză să plece din funcție. A creat un alt liceu, a stîrnit părinții, a periclitat începerea noului an de studii. Refuză să predea ștampila, refuză să evacueze clădirea, deși eu sînt director interimar”, a spus Roman Nicu.


„Instituția îți continuă activitatea. Părinților le cerem să verifice legalitatea acțiunilor lui Silvestru, rugăm colectivul pedagogic să nu pună în pericol procesul de studii”, a mai declarat Roman Nicu.

Potrivit declarațiilor lui Silvestru, întregul colectiv de profesori din cadrul Liceului „Prometeu-Prim” și-a dat demisia. Pedagogii ar urma să fie angajați în cadrul noii instituții de învățămînt „Prometeu-Protalent”, fondată la Silvestru.

Aminitm că la 3 iulie, după 28 de ani de activitate, Aurelian Silvestru a fost demis din funcția de director al Liceului „Prometeu” din Chișinău, de către alți doi fondatori ai instituției, Stepan Cioclea și Nicu Roman, în urma unui conflict de interese, după cum afirmă ultimul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load