COVID-19 în MOLDOVA

Din data de 3 august ANSA lansează un nou serviciu. Despre ce este vorba

Din data de 3 august ANSA lansează un nou serviciu. Despre ce este vorba

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) lansează, începînd cu data de 3 august 2020, Linia instituțională anticorupție, la numărul unic de telefon – (022) 290 800.

Noul serviciu va fi funcțional ca urmare a unui ordin semnat de către Directorul general al ANSA, Vladislav Cotici, în contextul Legii nr. 252/2013 pentru aprobarea Regulamentului de funcționare a sistemului liniilor telefonice anticorupție, transmite unimedia.info.

În acest sens, responsabilii desemnați din cadrul ANSA vor asigura apelanții cu răspunsuri exhaustive la întrebările ce vizează codul de conduită, normele de etică și deontologie, eventuale manifestări de corupție, influențe necorespunzătoare, etc., admise de către funcționari publici / angajații din cadrul ANSA. Totodată, cetățenii vor avea posibilitatea de a furniza informații cu privire la faptele de comportament corupțional comise de către reprezentanții ANSA.


Scopul acestui serviciu este de a spori transparența în activitatea ANSA, prevenirea, depistarea și contracararea actelor de corupție și conexe acestora, precum și a intensifica/eficientiza colaborarea cu reprezentanții sectorului public și privat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load