TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Detalii în cazul scandalos dintre șoferul unui microbuz de rută și mai mulți taximetriști (VIDEO)

Detalii în cazul scandalos dintre șoferul unui microbuz de rută și mai mulți taximetriști (VIDEO)

Taximetristul care a avut un conflict cu șoferul microbuzului a povestit cum s-a întîmplat totul pentru StopHam Moldova, transmite Știri.md.


Bărbatul povestește că a avut o comandă la Gara de Nord și pasagerul l-a rugat să intre pe teritoriul gării.


"În urma mea mergea șoferul microbuzului și îmi dădea semnal să-i dau voie să treacă, însă eu n-am avut posibilitatea să-i cedez trecerea. Eu l-am rugat să aștepte 30 de secunde să coboare clientul din mașină. Lui nu i-a plăcut cum am vorbit cu el, a coborît din microbuz și m-a lovit de două ori pe față și mi-a stricat și telefonul, ulterior a dispărut", a declarat taximetristul.


După ce s-a întîmplat tot, taximetristul spune că ulterior a pornit după șoferul microbuzului ca să clarifice situația.


Alți taximetriști, care au văzut ce s-a întîmplat, au mers după taximetrist să vadă ce se va întîmpla și între timp au chemat poliția.


"Văzînd că este claxonat de taximetrist, șoferul microbuzului s-a oprit pe carosabil. În acest timp din microbuz au coborît mai mulți pasageri care au început să strige și să facă panică. Unul chiar a început să lovească în mașina taximetristului pentru ca acesta să iasă afară din mijlocul de transport", spune unul dintre martori.


"Eu m-am încuiat în mașină și așteptam poliția. Șoferul microbuzului din nou a pornit pe traseu, iar eu din nou l-am urmărit și i-am zis să staționeze. El a început să încalce regulamentul rutier, chiar mergea și pe banda opusă. Într-un sfîrșit el a ieșit din microbuz și mi-a zis că încă puțin m-a lovit", a mai spus taximetristul.


Venită la fața locului, poliția a clarificat situația.


Știri.md amintește că contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu, a menționat că la ora 11:50 poliția din Ialoveni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112.


"Acest caz a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Ialoveni și persoanele vinovate urmează a fi sancționate contravențional cu amendă de pînă la 4.000 lei și pînă la 6 puncte de penalizare", a declarat Silvia Vetcu.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load