COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Detalii despre accidentul în care a fost implicat Veaceslav Platon

Detalii despre accidentul în care a fost implicat Veaceslav Platon

Omul de afaceri Veaceslav Platon, eliberat recent din închisoare, a fost implicat astăzi într-un accident rutier, produs chiar în faţa Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul

Buiucani. La volanul maşinii se afla însuşi Platon. Informaţia a fost confirmată de avocatul acestuia, Ion Creţu, transmite publika.md.

În accidentul produs pe bulevardul Ştefan cel Mare au fost implicate două maşini, care, în urma impactului, au intrat pe contrasens. Acestea s-au lovit atît de puternic, încît s-au deschis airbagurile. Veaceslav Platon ne-a spus că se simte bine şi nu are nevoie de îngrijiri medicale. Acesta nu ştie cine se face vinovat de producerea incidentului.

"- Ce s-a întîmplat?
- Un accident s-a întîmplat.
- Cine e vinovat?
- Ne vom lămuri. Ne vom lămuri", a precizat Platon.

Ion Creţu ne-a spus că totul s-a produs la scurt timp după ce ar fi ieşit cu Platon din sediul Judecătoriei. Acesta susţine că nu a văzut cum s-a întîmplat, întrucît fiecare a mers spre maşina sa.

"- Cînd am ieşit atunci şi s-a întîmplat. Eu am auzit doar zgomotul, şi cînd am întors capul am văzut.
- Era singur în maşină?
- Nu.
- A avut nevoie de îngrijiri medicale?
- Nu.
- Cu cine era?
- Asta e secret", a declarat Ion Creţu, avocatul lui Platon.

Cînd echipa publika a ajuns la faţa locului, numerele de înmatriculare de la ambele maşini implicate în accident au fost scoase. Nici avocatul şi nici poliţia nu au putut explica de ce.

"- Cine a scos numerele?
- Nu cunosc. Pînă la venirea noastră au fost scoase. Nu cunosc care a fost necesitatea de a scoate numerele", a precizat poliţia.

"- Au căzut numerele dacă s-au lovit.
- Şi în spate şi în faţă?
- Poliţia a venit şi atunci le-au sacos. Eu nu ştiu", a spus avocatul lui Platon.

Nimeni dintre persoanele care se aflau în maşină în momentul producerii accidentului nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ofiţerul de presă al poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a spus că oamenii legii nu au putut stabili pînă la acest moment nici cauzele preliminare ale accidentului. Aceasta ne-a comunicat ca va reveni mai tîrziu cu detalii.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load