Despăgubire de 10 mii de lei pentru o pereche de pantofi

Despăgubire de 10 mii de lei pentru o pereche de pantofi

Despăgubire în sumă de 10 000 de lei! Atît a primit o femeie din capitală, care şi-a cumpărat o pereche de pantofi, iar după o perioadă aceştia s-au rupt.


Potrivit avocatei Doina Ioana Străisteanu, femeia, văzîndu-şi pantofii deterioraţi, a acționat în judecată magazinul din care a cumpărat încălțămintea, pe motiv că vînzătorii i-au dat asigurări false că pantofii ar fi confecționați din piele naturală. 


„În 2017 clienta mea a procurat o pereche de pantofi în mazaginul firmei respective. Vînzătorul a vîndut pantofii ca fiind produs confenționat din piele naturală. La scurt timp după achiziție, a apărut un defect la produs și în atelier clientei i s-a comunicat că pantofii nu sînt din piele naturală. La solicitarea consumatoarei, vînzătorul a refuzat să înlocuiască produsul și nici să ramburseze prețul achitat”, a scris avocata pe o reţea de socilaizare.


Din spusele avocatei, femeia a atacat în instanță magazinul, cîştigînd procesul. Iar firma căreia îi aparţine magazinul cu pricina a fost obligată să achite costul pantofilor, serviciile avocatului și prejudiciul moral, în sumă de aproximativ 10 mii lei.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load