Deschiderea Casei Principale încă un obiectiv realizat. ©

Deschiderea Casei Principale încă un obiectiv realizat.

În incinta Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei a avut loc evenimentul de inaugurare a unei subdiviziuni extrem de importante - Casa Principală.

În incinta Casei Principale s-au executat lucrări de reparație capitală cu scopul de a ridica nivelul de securizare și de a crea condiții corespunzătoare standardelor europene pentru toți angajații subdiviziunii.

 Peste 40 de angajați, încasatori, operatori și casieri sunt cei care vor beneficia pe deplin de această schimbare. Astfel, Casa Principală de pe str. Bulgară 39 a fost dotată cu pază tehnică, sistem antiincendiu și alarmă care funcționează 24/24, pentru a permite în mod calificat să fie efectuate toate tipurile de încasări şi transportare a mijloacelor băneşti şi altor valori.

La eveniment a participat Directorul Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, care a felicitat colegii „Această subdiviziune a trecut prin schimbări majore, începând cu dotarea unităților de transport și executarea lucrărilor de reparație capitală. Acum sunt create condiții corespunzătoare de muncă, deoarece s-a schimbat inclusiv și procesul tehnologic al activității subdiviziunii. Noi suntem alături de angajații, clienții și partenerii noștri. Vă felicit și vă doresc succese”.

Astfel, pentru o mai bună organizare și pentru a spori eficiența serviciilor prestate, „Poșta Moldovei” continuă și în anul 2018 realizarea planului de dezvoltare al întreprinderii. Prin plan de dezvoltare, Î.S. „Poșta Moldovei” și-a stabilit obiective de asigurare a condițiilor optimale pentru desfășurarea activității angajaților săi și deservire calitativă a clienților.

Directorul Centrelor de Poștă Bălți, Fălești și Glodeni, Vasile Guțu a menționat că se bucură nespus de mult pentru colegii săi de la Chișinău. „Toate aceste schimbări se fac pentru a simplifica condițiile de muncă ale angajaților noștri. Fiecare renovare și deschidere bucură și demonstrează că toți cei care activează în această întreprindere contribuie la nivelul calității serviciilor prestate și la nivelul de credibilitate manifestat de către partenerii noștri”.

„Mulțumim pentru crearea condițiilor excelente de muncă. Datorită acestei renovări, va fi asigurat confortul și securitatea necesară pentru a îndeplini calitativ atribuțiile de funcție”, a declarat Șefa Casei Principale, Elena Barbuța.

Suntem conştienţi de nevoile angajaților și clienților noştri. De aceea, putem spune că „Poşta Moldovei” este stabilă, cu perspective din ce în ce mai conturate pentru dezvoltare, cu ajutorul cărora putem face în continuare schimbări pozitive în sistemul poștal. „Poșta Moldovei” depune eforturi constante pentru a menţine această întreprindere performantă, prin crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load