Declarație despre contrabandă la Aeroport: De cînd a demisionat Guvernul Filip, prin Aeroport nu a mai plecat nimic

Declarație despre contrabandă la Aeroport: De cînd a demisionat Guvernul Filip, prin Aeroport nu a mai plecat nimic

Fostul director al companiei de stat MoldATSA, Sorin Stati, declară, referindu-se la contrabandă, că de vinerea trecută, cînd a demisionat Guvernul Filip, „prin Aeroport nu a mai plecat nimic. Contrabandiștii așteaptă”.


Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.


Potrivit lui, în sistem ar exista oameni care dețin probe cu privire la schemele de contrabandă cu diferite mărfuri, ar exista oameni care au fost forțați să se implice în aceste scheme numai că aceștia ezită să iasă în public.


„Un pic ezită pentru că dacă la început era spiritul acesta revoluționar al schimbărilor, acum acesta dispare și lor li se face frică. Ei presupun, ei cred că nimic nu se va schimba. Va fi oleacă de zarvă și schemele de contrabandă cum au fost la toate guvernările, așa vor rămîne și aici. Eu pot să spun un lucru – de vinerea trecută, cum a demisionat Guvernul Filip, prin Aeroport nu a mai plecat nimic. Contrabandiștii așteaptă”, spune Sorin Stati. 


Potrivit lui, oamenii care se ocupă cu contrabanda caută acum posibilități pentru a-și continua activitatea.


Sorin Stati a dezvăluit în emisiunea de la TV8 mai multe scheme de contrabandă cu țigări, tutun, alcool etilic, anabolizandte și chihlimbar. Ministrul de Interne, Andrei Năstase, l-a invitat la MAI imediat după emisiune pentru a fi audiat.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load