COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Dacă în 2016 Glavan nu închidea laboratoare medicale, azi puteau fi făcute mai multe teste COVID-19

Declarație: Dacă în 2016 Glavan nu închidea laboratoare medicale, azi puteau fi făcute mai multe teste COVID-19

Deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, spune că dacă în 2016 Ruxanda Glavan nu închidea 16 din cele 26 de laboratoare medicale de stat, în prezent puteau fi făcute mai multe teste COVID-19.

Parlamentarul a declarat că acum în țară sînt 10 laboratoare de stat și mai multe laboratoare private care activează la maxim.

Potrivit lui Odnostalco, fiind în funcția de ministru al Sănătății, Glavan a dispus lichidarea a 16 laboratoare, fără asigurarea cu un loc de muncă a personalului disponibilizat și fără a consolida capacitatea laboratoarelor care au rămas.


”Situația la care s-a ajuns astăzi în sistemul de sănătate este consecința politicilor și acțiunilor promovate de predecesorii actualului ministru. Înainte de a striga cît de rău stau lucrurile, trebuie să ne clarificăm cine a dus la această situație. Trebuie să fim sinceri în primul rînd cu noi înșine. Sute de cetățeni vor să audă adevărul și așteaptă rezultate”, a spus deputatul.

Moțiunea simplă asupra activității ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a fost semnată de deputații din grupul Candu- Șor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load